Top

Klantenservice

Treasurebeadbox is een online winkel. Er is dus geen winkelpand. De artikelen kunnen wel worden afgehaald op afspraak op het huisadres in Zundert.

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief kosten van verpakking en BTW, inclusief kosten van verzending. Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is Treasurebeadbox bevoegd de op de website vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.

Betaling
Door het bedrag vooraf over te maken via IDEAL of internet bankieren. 
Door contant te betalen indien u de artikelen afhaalt bij ons bezoekadres.
Het bedrag dient men binnen 7 werkdagen over te maken. Indien men hieraan niet voldoet, komt de bestelling te vervallen.
Bestellingen worden niet eerder verzonden voor de betaling is bijgeschreven op de rekening van Treasuebeadbox.
Betaling onder vermelding van uw ordernummer kunt u overmaken naar: 

Streetweartrading NL57ASNB0707821649

BIC ASNBNL21


Plaats: Zundert

Levering
Treasurebeadbox maakt gebruik van Post.nl Nederland. Alle bestellingen worden op het doorgegeven adres geleverd.
De goederen reizen voor uw rekening en risico. Doordat wij onze leveringen uitbesteden aan Post.nl kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor de integriteit van de afleverwijze van de door u bestelde producten door de vervoerder.
De levertijd is afhankelijk van de betaling. Op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen, wordt er in de regel maximaal uitgegaan van 2 werkdagen.

 Geen verzendkosten binnen Nederland

Onze verzendtarieven buiten Nederland in Europa:  op aanvraag
Belgie  Brievenbuspost/Pakketpost 0 - 2000 gram: € 8,95

Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden. 
 
   Retourneren     

Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u (na email contact) de producten binnen 7 dagen na levering in de originele verpakking, ongebruikt en met aangehecht kaartje en voldoende gefrankeerd retour sturen en eventueel ruilen voor andere artikelen.
De verzendkosten zijn voor rekening van koper.
Niet voldoende of ongefrankeerde pakketten worden door ons geweigerd. Ook rembours zonder voorgaand overleg worden geweigerd.
U dient een kopie van de factuur bij te voegen.
U heeft het recht om binnen 7 dagen na het doen van uw bestelling de levering te annuleren of te wijzigen. Stuur hiervoor binnen 7 dagen na uw bestelling een e-mail naar cvkalkeren@gmail.com met vermelding van uw naam en ordernummer en eventuele wijzigingen.
Retourzending is voor uw eigen risico.
Indien de artikelen ongebruikt en binnen de gestelde retourtermijn van 7 dagen worden geretourneerd, zal Treasurebeadbox de nieuwe te ruilen artikelen toesturen of het betaalde bedrag aan u overmaken met inhouding van de gemaakte verzendkosten.
Treasurebeadbox hanteert een retour termijn van 7 dagen na ontvangst van uw pakketje. Artikelen uit de uitverkoop kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Treasurebeadbox is een webshop o.l.v.
Claudia van Kalkeren,
woonplaats Zundert
tel: 06-13977903
KVK 20167911 Streetweartrading
BTW NL140549912

@